0
Evroliga

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Stark Arena on January 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJSVETLIJA TAČKA KLUBA OVE SEZONE?! Delije ne odustaju, izdale novo saopštenje!

Objavljeno: 07.02.24 u 10:43

Bez obzira na rezultate kop je uvek pun.

Crvena zvezda u petak od 20 časova igra svoj meč 26. kola Evorlige sa Žalgirisom, gde bi u slučaju kiksa ostala bez praktično bilo kakvih nadanja za plasman u deset najboljih.

Ipak, i pored pobede, biće izuzetno teško nadati se doigravanju, ali najvatreniji navijači su bili uz klub i u težim vremenima, pa samim tim pozivaju na mobilizaciju i ove nedelje.

Saopštenje Delija prenosimo u celosti.

 Delije i Zvezdaši, pred nama je nova utakmica u Evroligi, gostuje nam Žalgiris. Do sada smo bili na visini zadatka, od početka sezone imali smo od dobrih do odličnih izdanja i sada moramo da nastavimo istim tempom. Iako su nam male šanse za prolaz, ipak još nije gotovo. Bez obzira na sve sada treba pokazati da smo pravi. Ne budimo navijači uspeha i navijači iz fazona, pokažimo upornost, doslednost i vernost. Podržimo našu ekipu do kraja Evrolige bez obzira na ishod. Svi u Arenu na Žalgiris da se zagrejemo za subotu i Marakanu – stoji u saopštenju navijača.

27
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter