0
Fudbal

FOTO: Starsport

KRAJ SNA ZA ‘CRNO-BELE’: Omladinci Partizana eliminisani iz Lige šampiona!

Objavljeno: 07.02.24 u 17:10

Vršnjaci iz Portugala ipak bolji.

Omladinci Partizana poraženi su od ekipe Brage rezultatom 2:0 u okviru osmine finala Lige šampiona za mlade na stadionu u ‘Humskoj‘. Strelci za goste bili su Rodžer Fernandeš u 64. minutu, posle nesmotrene, spore reakcije Alekse Ćelića u petercu, a tačku na susret stavio je Alfonso Duarte u nadoknadi vremena.

Izabranici Nenada Stojakovića su od samog starta bili u podređenom položaju, a Braga nije iskoristila dve izgledne prilike za gol, pa je prvi deo okončan rezultatom 0:0. Partizan nije imao odgovor na dobru igru Porugalaca i nije uspeo da parira protvniku koji je imao kontrolu igre tokom cele utakmice.

U toku meča desila se jedna nemila scena kada je lopta pogodila u glavu Vaskonselosa koji se nakon toga srušio na travu, pa su akteri mora da mu vade jezik i tako spreče gušenje. Srećom, sve je prošlo u najboljem redu za fudbalera Brage.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter