0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 09: Ibrahim Tanko of Javor in action during the Serbian Super League match between FK Partizan and Javor Matis at Partizan Stadium on August 9, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

FUDBALER JAVORA DVA PUTA PAO LEKARSKI PREGLED: Hoće li klubu iz Ivanjice propasti najveći transfer kluba? (FOTO)

Objavljeno: 07.02.24 u 22:25

„Nadamo se da će na zahtev kluba biti pozitivno odgovoreno i da ćemo uspeti da završimo registraciju igrača, uz lekarski pregled“ 

Transfer Ibrahima Tanka u Makabi Netanje iz Javora je pod velikim znakom pitanja, pošto je fudbaler dva puta pao na lekarskim pregledima.

Makabi iz Netanje se oglasio da postoji problem jer u slučaju da Tanko ne prođe medicinske pregleded neće moći da se registruje za takmičenje.

„Ibrahim Tanko podvrgnut je dva puta lekarskim testovima i nalazi zahtevaju dalju istragu. Кako bi se istraga završila, klub se već u podne obratio predsedništvu suda Fudbalskog saveza Izraela sa zahtevom da se rok produži radi sprovođenja dodatnih pregleda. Nadamo se da će na zahtev kluba biti pozitivno odgovoreno i da ćemo uspeti da završimo registraciju igrača, uz lekarski pregled“ – saopštili su iz Makabija.

 

Inače, u Izraelu je prošao prelazni rok, ali su iz Makabija dobili dozvolu da završe transfer ukoliko sve bude u redu.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter