0
Fudbal

FOTO: Twitter/Paris Saint-Germain

DA LI JE OVO KRAJ SAGE?: PSŽ pronašao zamenu za Embapea vrednu 112 miliona evra!

Objavljeno: 07.02.24 u 13:10

‘Sveci’ u Nigerjicu vide adekvatno rešenje.

Saga na relzaciji Pari Sen Žermen-Kilijan Embape-Real Madrid traje već godinama i nikako da dobije svoj konačni ishod, a to je da Francuz pojača redove ‘kraljevskog kluba’. Brzonogom napadaču ističe ugovor sa akutelnim prvakom Lige 1 na leto i još uvek nema dogovora, a već sledeće nedelje mora da izađe u javnost i obrazloži svoju konačnu odluku.

Za to vreme Parižani ne gube vreme, već traže adekvatnu zamenu za Embapea. Naime, francuski tim je spreman da ponudi 112 miliona evra za fudbaler Napolija, Viktora Osimena koji je prošle sezone vodio klub do prve titule nakon tri decenije kada je na 39 mečeva 31 put bio precizan.

Viktor Osimen (FOTO: Napoli/X)

Osimen sa Napolijem ima ugovor do 2026. godine, ali klauzulu da može da ide ukoliko neko ponudi pomenutu sumu. Ovo bi mogao da bude i najveći transfer u istoriji tima podno Vezuva, a rekord drži Gonzalo Iguain kada je za 90 miliona pojačao redove Juventusa.

Reprezentativac Nigerije je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila u takođe rekordnom transferu u iznosu od 70 miliona. Od tada je odigrao 119 utakmica i postigao 67 golova.

BONUS SADRŽAJ:

LUČIĆ OTKRIO DA LI JE BILO POZIVA OD ŽELJKA OBRADOVIĆA: Bivši kapiten Partizana jasan!

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter