0
Fudbal

FOTO: TV Prva/Aleksandar Vučić

VUČIĆ O NACIONALNOM STADIONU: „On nam donosi nove standarde, Zvezda i Partizan će morati da se menjaju!“ (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.24 u 09:14

Jedan od najvećih projekata naše zemlje

Predsednik Aleksandar Vučić izneo je večeras značajnu izjavu o planovima za izgradnju Nacionalnog stadiona, naglašavajući da će ovaj projekat postaviti nove standarde u fudbalu.

Tokom gostovanja u emisiji „Ćirilica“ na televiziji Hepi, Vučić je istakao da će Nacionalni stadion ne samo unaprediti kvalitet sportskih događanja, već i primorati klubove kao što su Partizan i Crvena zvezda da prilagode svoje navike.

„Teško će ići na slabije stadione. Teško. Zato što svi hoće nove standarde“, naglasio je Vučić. Dodao je da će Nacionalni stadion biti opremljen modernim sadržajem, uključujući grejače, prodavnicu hrane sa hamburgerima, sladoledom, kokicama i drugim pogodnostima, čime će stvarati ugodno okruženje za posetioce, pružajući im osećaj bezbednosti.

„Onda ćeš da vidiš ko će dolaziti na ove neuređene stadione. Onda će i Partizan i Zvezda morati da promene svoje navike“, istakao je predsednik Vučić. Osvrnuo se i na izazove s kojima se suočavaju rukovodioci klubova, ističući pritisak da zadovolje zahteve navijača u okviru teške finansijske situacije. Ipak, smatra da će Nacionalni stadion doneti nove mogućnosti i privući više interesovanja, kako od strane navijača, tako i od potencijalnih investitora.

Ova izjava predsednika Vučića ukazuje na ambiciju da se srpski fudbal podigne na viši nivo kroz modernizaciju infrastrukture, čime će se stvoriti bolji uslovi za igrače, navijače i razvoj sporta u zemlji.

Detalje koje je izneo predsednik Aleksandar Vučić Nacionalnom stadionu možete videti na sat i 34 minuta snimka u nastavku:

0
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter