0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

PORAZ BOGDANOVE ATLANTE: Srbin odigrao odlično, ali su Klipersi bili bolji! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.24 u 08:11

Veoma efikasna utakmica

Los Anđeles Klipersi trijumfovali su u izuzetno uzbudljivom meču protiv domaćih Atlanta Hoksa, prekinuvši njihov niz od četiri uzastopne pobede. Klipersi su na kraju slavili rezultatom 149:144, čime su zadržali svoj niz uspeha, dok su Hoksi ostali bez trijumfa.

Tim iz Kalifornije je dominirao tokom većeg dela meča, stekavši dvocifrenu prednost u prvoj i drugoj četvrtini, ali su Hoksi uspeli da se vrate i izjednače rezultat do poluvremena (66:66). Domaći su preokrenuli rezultat u drugoj polovini treće četvrtine, ali su Klipersi zadržali kontrolu tokom poslednje deonice.

Bogdan Bogdanović je pružio solidan doprinos sa 16 poena, ostvarivši šut iz igre 6/12, uključujući i 4/8 trojki, a zabeležio je i 3 skoka i 6 asistencija. Ključni igrači u ekipi bili su Diandre Hanter sa 27 poena, Trej Jang sa 25 poena i 12 asistencija, Dežonte Marej sa 21 poenom i 7 asistencija, kao i Sadik Bej i Onjeka Okongvu sa po 18 poena.

Na strani Klipersa, Kavaj Lenard je bio najefikasniji sa 36 poena, dok su Džejms Harden i Pol Džordž takođe pružili značajan doprinos sa 30, odnosno 18 poena. Ova pobeda Klipersima je donela skor od 34-15, čime su pretekli Nagetse na trećem mestu Zapadne konferencije, dok su Atlanta Hoksi sada deseti na Istoku sa skorom 22-28.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter