2
Fudbal

FOTO: Starsport

PETKOVIĆ O NAPADU NA BJELICU: „On je lično napadač, lažna žrtva i navija za Partizan“ (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.24 u 08:30

Čitava situacija je šokirala Srbiju

Nažalost glavna vest juče u svetu sporta u Srbiji bila je napad Nikole Petkovića bivšeg fudbalera Crvene zvezde na proslavljenog srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu u jednoj dečjoj igraonici.

Na svu sreću sukob nije eskalirao, pošto je bivši fudbaler u jednom momentu potegao makaze na košarkaša, a sada je odlučio da se oglasi o čitavoj situaciji.

Saopštenje Nikole Petkovića prenosimo delimično, uz redakcijske izmene.

– Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče!

– Nemanja Bjelica nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela.

– Nemanja Bjelica je poslednja 3-4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene a ja njega nikada i nigde spominjao nisam.

– U svojoj odbrani imam mnoštvo njegovih poruka u kojima mene vredja bez ikakvog osnova.

– Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom.

– Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko.

– Sve sto je rekao je laž a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima.

– Kao i izjavu advokatice Nemanje Bjelice da će me uništiti 🙂

– Nadam se da se posle ovaga vise neću morati oglašavati, a vi se bavite Nemanjom, Majom i Savom a ne nečijim lažima.

– Hvala puno!

15
8

2 Komentara

  1. Ovaj kao jedan od argumenata za napad navodi da Bjelica navija za Partizan. Da li je ovo normalno, da ljude deliš prema tome za koga navijaju? Kakve veze ima zvezdaška javnost sa ovim, pa da ti njima otvaraš oči. Ovo je teška bolest. Ja sam Partizanovac, moj kum i najbolji prijatelj su Zvezdaši, moja supruga navija za Zvezdu. Ko normalan ovo uzima kao argument za bilo šta.

    8
    0
    Odgovori
  2. I ja kad hocu sa nekim da razgovaram hvatam se za makaze!bez obzira sto sam u igraonici i sto su njegova i tudja deca tu!!!!smeće jedno jos imas obzira da pises obaveštenja pokri se!

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter