0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda's Osman Bukari during Serbian Super League football match between Crvena Zvezda and Novi Pazar in Belgrade, Serbia, on Sept. 2. 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

DOBAR POTEZ ILI GREŠKA? Crvena zvezda odgovorila na ponudu za Bukarija tešku 10 miliona evra!

Objavljeno: 06.02.24 u 09:45

Podeljena su mišljenja o ovom potezu

Brzonogi fudbaler Crvene zvezde, Osman Bukari, ostaće verni član crveno-belih, otkrivaju domaći mediji. Iako je stigla primamljiva ponuda od 10 miliona evra od strane LA Galaksija, iz Crvene zvezde potvrđeno je da Bukari neće biti prodat.

Ova odluka kluba jasno ističe da titula nema cenu, te da je zadržavanje ključnih igrača poput Bukarija prioritet. Ova vest demantuje sve spekulacije o mogućem transferu brzonogog fudbalera i ističe njegovu ključnu ulogu u ostvarivanju šampionskih ambicija Crvene zvezde.

„Deset miliona evra jeste bila velika, primamljiva ponuda LA Galaksija, ali je titula nešto što nema cenu“, istaknuto je iz Crvene zvezde. Klub naglašava da, iako su svesni da bi se u budućnosti mogle pojaviti nove ponude, Osman Bukari je trenutno ključan igrač za ostvarivanje šampionskih snova.

Uprava kluba prepoznaje Bukarija kao igrača koji pravi značajnu razliku na terenu, te je odlučila da ga zadrži kao neophodnog člana ekipe za osvajanje titule. Ova odluka slična je stavu kluba i u vezi sa igračem Dragovićem, gde nijedan fudbaler čiji bi odlazak ugrozio šampionske ambicije neće napustiti Marakanu.

31
14

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter