0
Košarka
Darko Rajaković

FOTO: Printscreen/Twitter

DEBAKL RAJAKOVIĆEVOG TIMA: Toronto doživeo katastrofalan poraz od Nju Orleansa! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.24 u 08:55

Izgubili su čak sa 38 poena razlike

U dinamičnoj noći NBA lige, gde se odigralo ukupno šest utakmica, istakli su se pobedama Nju Orleans, Dalas, Lejkersi, Klivlend i Golden Stejt. Međutim, Darko Rajaković i njegovi Toronto Reptorsi suočavaju se s teškoćama, gubeći priključak za plej-in zonom.

Toronto Reptorsi su doživeli težak poraz od Pelikansa sa rezultatom 138:100, što ih dodatno udaljava od plej-in zone. Brendon Ingram bio je ključni igrač za Pelikanse, postigavši impresivnih 41 poen, uz 9 asistencija i 6 skokova. Si Džej Mekalum dodao je 20 poena. Sa trenutnim učinkom od 17 pobeda i 33 poraza, Toronto je udaljen pet trijumfa od plej-in zone, dok se Nju Orleans sa skorom 29-21 nalazi na šestom mestu na Zapadu.

Dalas Maveriksi su nadmašili Filadelfiju Seventisiksers rezultatom 118:102, iako Luka Dončić nije imao sjajnu partiju. Odsustvo povređenog Džoela Embida uticalo je na rezultat Siksersa, a učinci Kajrija Irvinga (23 poena, 8 asistencija), Džoša Grina (20 poena) i Luke Dončića (19 poena, 8 skokova) bili su dovoljni za pobedu Dalasa. Siksersi su doživeli šesti poraz na poslednjih sedam susreta.

U ostalim utakmicama, Klipersi su neutralisali šutersku partiju Bogdana Bogdanovića, dok su pobede ostvarili i Nju Orleans, Lejkersi, Klivlend i Golden Stejt. NBA sezona nastavlja donositi uzbuđenja i iznenađenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter