0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDAN STIGAO DO PRIZNANJA: Srbin prvi po jednom parametru u NBA ligi!

Objavljeno: 06.02.24 u 10:33

Pre njega niko ovo nije uradio

Bogdanović nastavlja da pruža izuzetne performanse za Atlanta Hokse, iako ekipa trenutno balansira na granici doigravanja. I dok su rezultati možda izostali, statistički podaci govore u prilog važnosti koju Bogdanović ima za tim.

Bogdanović se ističe kao prvi košarkaš ove sezone koji je s klupe nadmašio marginu od 700 poena. Njegov doprinos ne završava se samo na brojkama, već i na terenu, gde njegov šut sa distance privlači pažnju navijača i stručnjaka. Tokom poslednje utakmice, Bogdanović je još jednom demonstrirao svoju veštinu, postigavši četiri trojke. Posebno impresivan podatak je da je ova utakmica označila 59. uzastopnu utakmicu u NBA ligi na kojoj je Bogdanović postigao barem jednu trojku.

Ukupno, Bogdanović je dosad ubacio 151 trojku, nalazeći se samo tri trojke iza timskog kolege Janga. Ovaj podatak čini ga drugim najboljim trojkašem na Istoku. Ipak, za Bogdanovića su prioritet timski rezultati, a trenutno se Atlanta Hoksi nalazi na ivici doigravanja.

Nadamo se da će impresivne igre Bogdanovića biti ključne u narednim utakmicama te da će Atlanta Hoksi uspeti da se plasira u doigravanje pod njegovim vođstvom.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter