0
Fudbal
Barak Bahar

FOTO: Starsport

BRAĆA PRITEKLA DA POMOGNU: Bahar na korak od preuzimanja ‘crveno-belih!’

Objavljeno: 06.02.24 u 16:50

Ovo bi bilo sjajno za Zvezdu!

Nakon razočaravajućeg prvog dela sezone gde je tim iz Ljutice Bogdana završio iza Partizana i doživeo poraz u derbiju i ispadanja iz EvropeBarak Bahar je postao bivši. Na njegovo mesto vratio se miljenik navijača, Vladan Milojević koji drugi put dolazi u ulozio spasioca.

Međutim, Zvezda trenutno plaća dvojicu trenera, pošto je Izraelac pod ugovorom do 2026. godine i sve dok ne bude našao novi angažman, primaće platu od srpskog šampiona. Kako stoje stvari i tome će doći kraj, pošto je Olimpijakos zainteresovan da dovede Bahara kao trenera.

Timu iz Pireja ne cvetaju ruže, pošto u domaćem šampionatu zauzimaju četvrto mesti, sa čak devet bodova manje od prvoplasiranog PAOK-a, pa ‘crveno-beli’ su sve bliži odluci da otpuste Karlosa Karvahala. Ovaj posao bi mogao biti ubrzan, pošto sportski direkot Olimpijakosa, Darko Kovačević silno želi Bahara na klupi, a to bi značilo njegovo skidanje platnog spiska Zvezde.

BONUS SADRŽAJ:

NEDOVIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA: ‘Ovo je daleko od nivoa Crvene zvezde, izvinjavam se svima u ime kluba!’

4
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter