0
Košarka

FOTO: Printscreen

SRBIJA U ŠOKU: Isplivao novi snimak napada Petkovića na Bjelicu, fudbaler preti makazama! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.24 u 14:33

Stravične scene iz srpske prestonice

Kamere dečje igraonice u Tržnom centru Galerija zabeležile su jeziv incident u kojem je, prema sumnjama, učestvovao bivši fudbaler Nikola Petković. Na snimcima se vidi kako Petković, koji je 3. februara pretio košarkašu Nemanji Bjelici, prilazi Bjelici, vređa ga i preti mu, a zatim iz ruke ne pušta makaze.

Incident se odigrao dok je Bjelica sedeo za stolom, a Petković mu se agresivno suprotstavljao. Na drugom snimku, koji prikazuje incident iz drugog ugla, jasno se vidi kako Petković drži makaze u ruci, a zatim ih ostavlja na šanku kada mu prilazi dete.

Prema nezvaničnim informacijama, Petković je, osim što je pretio Bjelici, upućivao pretnje i njegovoj porodici, između ostalog govoreći „Iseliću te u Prigrevicu“.

Policija je odmah reagovala, a po nalogu tužilaštva Petkoviću je određeno zadržavanje do 48 sati. Danas je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je izneo svoju odbranu u prisustvu advokata, negirajući izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret – ugrožavanje sigurnosti. Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da se Petkoviću odredi pritvor do 30 dana, a odluka će biti doneta tokom dana.

5
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter