2
AdmiralBet ABA Liga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ: ‘Kad ekipa ovako izgleda, trener treba da se zapita i preuzme odgovornost!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.24 u 21:22

‘Izvinjavam se svim navijačima koji su došli da nas gledaju’.

Košarkaši Partizana doživeli su poraz od Splita rezultatom 74:67 u okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige u ‘Štark areni’. Nakon susreta navijači ‘crno-belih’ su izviždali svoje igrače, a trener Željko Obradović je poručio da on preuzima odogovornost za ovaj debakl.

-Čestitam Splitu na aposlutnoj zasluženoj pobedi, Igrali su neuporedivo bolje od nas. Zaslužili su pobedu. Što se nas tiče, prvo što treba da uradim jeste da se izvinim svim ljudima koji su došli i gledali ovo neverovanto loše izdanje ekipe. Kad ekipa ovako izgleda, trener treba da se zapita i preuzme odgovornost i ja ću je preuzeti kao i uvek – istakao je Žoc.

Aktuelni šampion regionalnog takmičenja igrao je ovu utakmicu bez kapitena Kevina Pantera, Pi Džej-Doužera Uroša Trifunovića.

-Znali smo da ispred nas ima i iza nas serija utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača. Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi-Džej koji ima taj problem s nogom i zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifa koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan. Tako da… Još jednom zaista izvinjenje svim navijačima Partizana što su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota i osećam veliku bruku i sramotu – jasan je Obradović.

BONUS SADRŽAJ:

SFEROPULOS NAKON PORAZA OD BUDUĆNOSTI: ‘Više su želeli pobedu!’ (VIDEO)

3
1

2 Komentara

  1. Ovako je isto izgledao Fenerbahce nakon sezone u kojoj je osvojena evropska titula,ali potpuno identicno.Odlicni igraci nisu mogli da se sastave ni bilo sta da pogode.razlog je veliki pritisak koji im se namece.Potrbno je skroz opustiti igrace bez ikakve presije sta ce postici,hoce li pobediti hoce li ostvariti takticke zamisli.partizan najbolju kosarku igra kada se igra kosarke/Kada igraci strepe hoce li izgubiti mesto u timu zbog nesprovedene takticke zamisli ruke se odseku svima cak i Panteru.ovo kako suoni promasivali protiv Splita ja nisam video nikada u zivotu.Oni su potpuno stegnuti imu grcu.Tu nema maste ideje ,atraktivnosti ,kreacije .Mi navijaci zelimo da uzivamo u leprsavoj igri atraktivnimpotezima pa ce i rezultat doci.OPUSTITE IGRACE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter