0
Domaći fudbal

Fudbal, Super liga, season 2008/09.Crvena Zvezda Vs. Hajduk (Kula).Nikola Petkovic, center, Ognjen Koroman and Marjan Markovic, on the left.Beograd, 12.10.2008..foto: Srdjan Stevanovic ©

ODAVNO JE SKLON INCIDENTIMA: Ovo je bivši fudbaler koji je napao Nemanju Bjelicu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.24 u 13:20

Njegova ličnost je oduvek bila problematična

U šoku zbog neočekivanog incidenta, srpska sportska javnost danas je saznala da je Nemanja Bjelica, poznati srpski košarkaš, napadnut u jednoj beogradskoj igraonici. Vinovnik ovog napada je identifikovan kao bivši fudbaler, Nikola Petković, koji se navodno uneo u lice Bjelici, pretnjama i uvredama pre nego što je potegao makaze na proslavljenog asa.

Snimak incidenta je zabeležen kamerama prisutnim u igraonici, a policija je brzo reagovala i privela osumnjičenog Nikolu Petkovića, koji se sada nalazi u pritvoru. Motiv napada još uvek nije potpuno jasan.

Nekadašnji fudbaler Petković se povukao iz profesionalnog sporta 2020. godine, a njegova karijera obuhvatala je brojne klubove uključujući Vojvodinu, Tursku, Crvenu zvezdu, Ajntraht, Al Ahli, Tomsk, Hapoel iz Tel Aviva, Vesterlo, a takođe je igrao i u Kini i Sidneju.

Ovaj incident nije prvi put da je Petković bio u centru pažnje zbog nesportskog ponašanja. Tokom svoje karijere, imao je niz incidenata, uključujući koškanje sa Vladimirom Volkovim, prikazivanje srednjeg prsta sopstvenim navijačima, kao i sukobe sa saigračima, uključujući i priču o tuči sa Bruno Mezengom.

Nemanja Bjelica, koji se sada oporavlja od incidenta, nije bio meta samo sportskih rivaliteta na terenu, već i neočekivanog napada u igraonici, što je izazvalo šok i zabrinutost među sportskim ljubiteljima u Srbiji.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter