0
AdmiralBet ABA Liga

from left PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Uros Trifunovic, #32 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PRELOMIO PRED SPLIT: Jedan od igrača Partizana na poštedi zbog lošeg zdravlja!

Objavljeno: 05.02.24 u 12:55

On je imao problem tokom puta za Italiju

Iako je prvo mesto u Jadranskoj ligi možda izgubljeno, Partizan ima važne ciljeve u preostalom delu prve faze takmičenja. Uoči susreta sa Splitom, ekipom koja je u odličnoj formi, Partizan će morati da se osloni na širinu tima, jer će Uroš Trifunović biti pošteđen zbog zdravstvenih razloga.

Zamenik kapitena Partizana doživeo je neprijatnost tokom putovanja od Nice do Bolonje, kada mu je pozlilo. Brzom intervencijom dr Mome Jakovljevića, medicinskog osoblja koje je bilo prisutno na letu, i hitne pomoći na pisti univerzitetskog grada, Trifunoviću je pružena adekvatna pomoć. Iako je Željko Obradović potvrdio da je Trifunović dobro, odlučeno je da se sprovedu dodatni testovi i analize nakon povratka u Beograd kako bi se potvrdilo da nema dodatnih komplikacija.

S obzirom na ove okolnosti, trener Partizana, Željko Obradović, odlučio je da odmori svoj borbeni krilni košarkaša i pruži mu dovoljno vremena za potpuni oporavak pre ključnih faza sezone. Iako nije najavljeno, očekuje se da će Obradović izvršiti rotacije u sastavu protiv Splita, pruživši priliku igračima koji nisu često imali minutažu.

Među njima su Džejlin Smit i Danilo Anđušić, koji su zamenili Jaramaza i Trifunovića u nedavnom susretu u Bolonji, kao i Tristan Vukčević koji se oporavljao od povrede kolena, ali je imao značajnu ulogu u dosadašnjim mečevima Jadranske lige.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter