1
Domaći fudbal

Crvena Zvezda's Osman Bukari during Serbian Super League football match between Crvena Zvezda and Novi Pazar in Belgrade, Serbia, on Sept. 2. 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

NIJE GOTOVO SA ODLASCIMA? Crvena zvezda dobila ogromnu ponudu za Bukarija!

Objavljeno: 05.02.24 u 12:30

Sada se veća na stadionu Rajko Mitić šta su dalji potezi

Činilo se da su fudbaleri Crvene zvezde završili sa zimskim odlascima, ali Informer iznosi informaciju da je na Marakanu stigla nova bogata ponuda, ovog puta za Osmana Bukarija. Ponuda je potekla iz MLS lige, s tim da su nezvanično identifikovali Čikago Fajer kao potencijalnog zainteresovanog klub.

Cifra koja je ponuđena za Bukarija iznosi oko 10.000.000 evra, slično kao i u slučaju Jovana Mijatovića. Ova neočekivana ponuda stavlja u pitanje zimsku strategiju Crvene zvezde i može značiti još jedan značajan transfer tokom zimskog prelaznog roka.

S obzirom na snažan interes iz MLS lige, očekuje se da će rukovodstvo Crvene zvezde razmotriti ovu ponudu i doneti odluku u vezi sa eventualnim transferom Osmana Bukarija. Novi razvoj situacije nagoveštava da bi „Marakana“ mogla doživeti još jedan značajan odlazak pre kraja zimske prelazne sezone.

17
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter