0
Fudbal
Dani Alveš

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

KRENULO SUĐENJE DANIJU ALVEŠU: Slavnom Brazilcu preti 12 godina zatvora zbog optužbi za silovanje!

Objavljeno: 05.02.24 u 15:50

Prolazi kroz pakao

Danas je u Barseloni počelo suđenje brazilskom fudbaleru Daniju Alvešu, bivšem igraču Barselone, koji se suočava sa optužbama za seksualni napad na ženu u noćnom klubu tokom dočeka Nove godine 2022. godine.

Alveš, koji oštro negira optužbe i tvrdi da nije počinio krivično delo, trenutno se nalazi u istražnom zatvoru od januara 2023. godine. Sud je odbio njegove zahteve za puštanje uz kauciju, ocenivši da postoji rizik od bekstva.

Tužioci zatražuju devetogodišnju zatvorsku kaznu za fudbalsku zvezdu ukoliko bude proglašen krivim, dok advokati žrtve traže zatvor u trajanju od 12 godina.

Dani Alveš (40) ima impresivnu karijeru sa 42 osvojene titule, uključujući tri Lige šampiona sa Barselonom i dva Kupa Amerike sa reprezentacijom Brazila. Njegova najuspešnija era bila je u dresu Barselone, gde je od 2008. do 2016. godine osvojio 23 trofeja. Suđenje se očekuje da će trajati do srede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter