0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ @ Real Madrid C.F.

IZ REALA ŽESTOKO OPLELI PO SUDIJI: „Nema tu veštačke inteligencije koja se umešala i naknadno dodala nešto“ (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 05.02.24 u 10:06

Veliko nezadovoljstvo suđenjem izrazili su iz Real Madrida.

Gol koji je Atletiko Madrid postigao protiv Reala u dubokoj nadoknadi vremena (1:1) izazvao je veliku buru u Šapinij. 

Međutim, Kraljevski klub osuo je žestoku paljbu po sudiji Hozeo Sančesu Martinesu nakon remija, ali ne zbog tog gola, već tvrde da su oštećeni za čak tri penala u nedelju uveče.

„Prvi je morao da dosudi kada je Saul Njuges srušio Lukasa Vaskesa. Očigledan penal, pritome je sudija bio savršeno pozicioniran, ali niti ga je svirao on niti mu je na njega ukazao VAR. Pogledajte, Lukasov pad nakon protivničkog starta je očigledan. Nema tu veštačke inteligencije koja se umešala i naknadno dodala nešto. Sramota je da sudije gledaju na drugu stranu kod ovako evidentnih situacija“, tvrde iz Reala.

Real Madrid TV je izdvojio te situacije. Prva se tiče duela Saula i Lukasa Vaskesa, druga Stefana Savića i Džuda Belingema, a treća Ljorentea i Belingema.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter