0
ATP

Goran Ivanisevic Tennis-ATP Serbia Open 2022-Practice-Novak Djokovic and Holger Rune Beograd, 17.04.2022. foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

IVANIŠEVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO POSLE ĐOKOVIĆEVOG PORAZA NA AO: Novaku nije smetalo ništa, jednostavno se ovo desilo

Objavljeno: 05.02.24 u 09:15

„Može i njemu da se desi i on je od krvi i mesa.“

Aktuelni trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević je u razgovoru za  „Jutarnji list“ govorio o Srbinovoj eliminaciji u polufinali Australijan opena, ali i povredi koja ga je mučila pred start turnira. 

„Pre ili kasnije morao je izgubiti, toga smo svi bili svesni. Šteta samo što se to desilo na ovakav način, ali protiv Sinera ako nisi na 100 odsto nemaš šta da tražiš. Pa čak i kada jesi na 100 odsto, opet možeš da izgubiš. Međutim, ceo Australijan open nije bio pravi za Novaka, od prvog kola pa nadalje. Ali dobro, idemo dalje, ništa nije toliko tragično“, kaže Ivanišević, koji se zatim osvrnuo i na povredu koja ga je mučila:

„Ne, nije mu ništa smetalo, bio je zdrav, ali jednostavno nije išlo… Može i njemu da se desi i on je od krvi i mesa. S druge strane, ako je od nekoga morao da izgubi, onda mi je drago da je to bilo od Sinera“, rekao je Hrvat. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter