0
Fudbal

Dušan Vlahović (FOTO: Juventus FC/X)

VLAHOVIĆ OTKRIO SVOJU SUDBINU U JUVENTUSU: Dotakao se i Katara! (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.24 u 09:50

‘Volim ovaj grad i ovaj klub, provodim sjajno vreme u Juventusu.’

Večeras će sve uči biti uprte u Milano i stadion ‘Đuzepe Meaca’ kada će se od 20:45 odigrati čuveni ‘Derbi Italije’ između Intera i Juventusa. Sigurno će u centru pažnje biti srpski reprezentativac Dušan Vlahović koji se polako vraća u staru formu, a takođe bio je strelac u prvom duelu ove sezone.

Vlahović je u poslednja tri meča u Seriji A bio pet puta strelac za ‘Bjankonere’ nakon dugog posta. On je za ‘BeIn Sport’ govorio o svom boravku u ‘Staroj dami’ i naveo da je to okruženje koje je prevazišlo njegova očekivanja.

– Volim ovaj grad i ovaj klub, provodim sjajno vreme u Juventusu, to je okruženje koje je prevazišlo moja očekivanja – istakao je.

Dodao je da se oseća odlično.

– Sada se osećam odlično na ličnom nivou, srećan sam što sam pomogao timu i što postižemo željene rezultate; kada pobedimo, radimo bolje, moramo nastaviti ovako – jasan je.

Dotakao se i Mundijala Kataru koji je generalno loš bio po sve reprezentativce, pa i za njega.

-Nije bilo iskustvo koje sam se nadao. Nisam se osećao dobro, čak nisam bio spreman za treninge, mentalno mi je bilo teško. Nisam mogao raditi ono što sam želeo, uprkos velikoj prilici poput te na Svetskom prvenstvu – poručio je Vlahović.

BONUS SADRŽAJ:

TRANSFER VEKA SE BLIŽI KRAJU: Embapeu ovaj velikan nudi neverovatan ugovor!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter