1
Fudbal

FOTO: Lega Serie A/X

SKROMNO POPODNE NA ‘ČIZMI’: Remi Torina i Salernitane!

Objavljeno: 04.02.24 u 14:50

Mirovale mreže u ‘gradu kafe’.

Fudbaleri Torina dočekali su ‘fenjeraša’ ekipu Salernitane u okviru 23. kola italijanske Serije A od 12:30. Susret je bio suprotno od onoga što bi svaki fanastik ove igre voleo da bude, a završen je najnepopularnijim rezultatom 0:0. ‘Bikovi’ su bili protivnik tokom čitavog meča, ali nisu uspeli da dođu do pogotka.

Salernitana ništa nije pokazala, Vanja Milinković-Savić nije morao mnogo da se zamara, dok je na drugoj strani Giljermo Očoa, morao da se namuči. Imao je tim Igora Jurića odlične šanse u nadoknadi vremena, koji je pritiskao, ali je ipak ekipa sa juga Italije sačuvala je svoju mrežu.

Nakon ove utakmice Torino se nalazi na 10. mestu sa 32 boda i u narednom kolu igraće protiv Sasuola u gostima. Salernitana je poslednja na tabeli sa 13 bodova, a ovo je prvi mesec ipo dana da su sačuvali svoju mrežu još od pobede nad Veronom decembra prošle godine. Sledeći protivnik biće im Empoli. 

Standings provided by Sofascore
0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter