0
AdmiralBet ABA Liga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS PRED BUDUĆNOST: Grk neobično kratak pred ovako važan meč u ABA ligi!

Objavljeno: 04.02.24 u 18:55

Navikli smo na duža izlaganja

Košarkaši Crvene zvezde se suočavaju s izazovom u ABA ligi nakon nešto slabijeg duplog kola u Evroligi. Iako su zabeležili jednu pobedu iz dve utakmice, slavivši protiv Valensije, crveno-beli su doživeli poraz od Barselone u Beogradskoj areni. Odmah nakon toga, pred njima je meč kola u ABA ligi, gde će gostovati Budućnosti.

Budućnost iz Podgorice je u poslednje vreme pokazala značajan napredak, posebno od dolaska trenera Andreja Žakelja umesto Petra Mijovića. Rezultati govore da su Partizan i Budućnost potpuno izjednačeni na tabeli, najavljujući veliku borbu za drugo mesto do kraja sezone, ukoliko ne uspeju ugroziti vodeću Crvenu zvezdu.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, pred put u Crnu Goru, izneo je svoje kratke ali odlučne komentare.

„Igramo protiv ozbiljnog rivala i ekipe koja poseduje svoj kvalitet. Očekujemo tešku utakmicu. Jasno je da moramo biti psihički spremni i koncentrisani za 40 minuta košarke„, izjavio je Sferopulos.

Crvena zvezda ima težak zadatak pred sobom, posebno uzimajući u obzir naporne utakmice u okviru Evrolige, ali će se ekipa truditi da ostvari pozitivan rezultat u gostima protiv motivisane ekipe Budućnosti.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter