0
Fudbal

Stefan Jović (FOTO: AC Milan/X)

PIOLI: ‘Jović je igrač koji odlučuje utakmice!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.24 u 09:10

‘Možda nema toliko minuta na terenu, ali maksimalno koristi vreme koje dobije.’

Fudbaleri Milana sinoć su savladali ekipu Frozinonea rezultatom 3:2 u okviru 22. kola italijanske Serije A. Utakmicu su obeležili preokreti, ‘Rosoneri’ su poveli golom Olivije Žirua, da bi protivnik preokrnuo na 2:1, ali je sedmostruki prvak Evrope došao do trijumfa zahvaljujući sjajnom Luki Joviću.

Srpski reprezentativac je na teren kročio u 80. minutu i bilo mu je potrebno samo minut da se upiše u strelce i svom timu donese tri boda. Jović polako ulazi u formi i postaje onaj stari i pretenduje da igra u startnoj postavi. Trener Milana Stefano Pioli je rekao da je on igrač koji odlučuje utakmice i da ga je uvek smatrao kvalitetnim igračem.

-Jović je igrač koji odlučuje utakmice. Možda nema toliko minuta na terenu, ali maksimalno koristi vreme koje dobije. Uvek sam ga smatrao kvalitetnim igračem i svakog dana ga stimulišem da napreduje – naveo je Pioli.

DODATNI SADRŽAJ:

REAL NIJE TOTENHEM I ARSENAL, ĐIRONA NIJE LESTER: Katalonci ne mogu u stopu sa Madriđanima!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter