1
AdmiralBet ABA Liga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ PRED MEČ SA SPLITOM: „Igraju mnogo bolje nego u prvom delu sezone, moramo biti koncentrisani“

Objavljeno: 04.02.24 u 15:20

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić smatra da je vreme da se ekipa iskupi navijačima za dva poraza u Evroligi. 

Kođarkaši Partizana će ovog ponedeljka od 19 časova dočekati ekipu Splita u okviru 19. kola AdmiralBet ABA llige.

Trener crno-belih Željko Obradović rekao je da koncentracija njegovog tima mora da bude na vrhunskom nivou. 

„Posle duplog kola Evrolige nastavlja se ABA liga. Ekipa Splita koja igra mnogo bolje nego što je izgledala u prvom delu. Konsolidovali su se, imaju dobre rezultate. Tako da, kao i uvek, sa velikim respektom, sa željom da nastavimo da igramo kako smo veliki deo utakmice u Bolonji igrali. I da ta koncentracija bude na najvećem mogućem nivou“, rekao je Obradović.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić smatra da je vreme da se ekipa iskupi navijačima za dva poraza u Evroligi

„Očekuje nas jako bitna utakmica posle ova dva poraza u duplom kolu Evrolige. Na nama je da pružimo najbolju moguću igru i da dođemo do dva boda i najvažnije, da pobedimo utakmicu. Split dolazi u dobrom raspoloženju. Pobedili su par važnih utakmica u poslednje vreme u Jadranskoj ligi. Tako da mislim da moramo da pristupimo od samog početka maksimalno fokusirano i koncentrisano. Verujem da ćemo tako uspeti da dođemo do pobede“, poručio je Anđušić. 

Standings provided by Sofascore

 

1
1

1 Komentara

  1. I ako pobede nejaki Split,bice opet euforija i prica ,,Pale se mašine,,.To je sve zamajavanje.Oni su pokazali od početka sezone nekvalitet i u Aba ligi a tek u Evroligi.Tako da ce sezona 99 posto bez trofeja.Pa zato i gledaju da dobiju licencu jer Aba ligu,mislim da nece osvojiti,i zato im treba da bi i naredne godine bili u Evroligi,ali od tog posla nema ništa.S’ obzirom na igre koje pružaju ove sezone.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter