0
Evropske lige

FOTO: @ChelseaFC/X

NAVIJAČI SKANDIRALI „ROMAN ABRAMOVIČ“ I „Mi smo s***e“: Poketino odgovorio sa “ Razumem ih“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.24 u 22:19

Čelsi tone sve dublje i dublje

Menadžer Čelsija, Maursio Poketino, otvoreno je priznao da su trenutna forma i rezultati njegove ekipe realnost. Nakon poraza od Vulvsa 2:4 i prethodnog od Liverpoola 1:4, Čelsi se suočava sa razočaravajućim rezultatima i nezadovoljstvom navijača.

Uprkos ogromnim investicijama u pojačanja, klub nije postigao očekivane rezultate, a Poketino je svestan izazova pred njim. Igrački kadar Čelsija trenutno prolazi kroz teške trenutke, a menadžer je naglasio potrebu za realnim sagledavanjem situacije. Ključno je pitanje kako će Čelsi odgovoriti na izazove u nastavku sezone i da li će uspeti prevazići trenutne izazove.

Sa tribina se u jednom momentu čulo kako navijači Vulvsa skandiraju “ Vi ste sr**e„, a navijači Plavaca su im odgovorili “ Mi jesmo sr**e

Nakon što se utakmica završila navijači Čelsija su glasno skandirali svom bivšem vlasniku Romanu Abramoviču koji je napravio klub koga su se svi u Evropi, da bi sadašnji vlasnik Tod Boli srozao na najniže grane.

Poketino je posle meča u Londonu mogao da konstatuje ono što svi vide – da je njegov tim limitiran.

Mislim da nismo dovoljno dobri. U ovom trenutku, to je naša realnost. Isto to mislim i za sebe. To što smo pokazali danas je dokaz da nismo dovoljno dobri. Nismo uspeli da se nosimo sa situacijom onako kako treba. Niko ne može da bude siguran posle ovog, ne? Ne želim ovde da dođem i da kažem da sam najbolji. U ovom momentu, ne igramo u skladu sa renomeom i istorijom kluba. Moramo to da prihvatimo i da budemo kritični. Nećemo odustati – poručio je Argentinac.

Očekivano, zvižduci su ono što su dobili od navijača.

Razumeti navijače je zaista važno. Žao mi je. Razočarani smo kao i oni, ali do kraja moramo da se borimo zajedno. Tokom utakmice moramo da radimo zajedno da bismo postigli dobar rezultat„.

Standings provided by Sofascore
4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter