0
Košarka

Vasilije Micić (FOTO: Starsport)

MICIĆ O IGRANJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: ‘Mislim da je to tema koja je ponovljena mnogo puta!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.24 u 11:15

‘Kada neko ne igra, to je najveća unutrašnja borba svakog pojedinca’.

Reprezentativac Srbije i košarkaš Oklahome, Vasilije Micić je u razgovoru za B92 govorio o predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu koje će se održati ove godine. On je istakao da svimaju želju da igraju i da je to tema koja je ponovljena mnogo puta i nada će svi biti zdravi.

-Svi imamo želju da igramo, ja sam to davno rekao, mislim da je to tema koja je ponovljena mnogo puta. Mislim da je trenutak kada neko ne igra, da je to najveća unutrašnja borba tog pojedinca, zato što najlogičnije je da svi volimo da igramo, a opet s druge strane sezone su iscrpljujuće i onda su te odluke za korak u budućnost, jer ta tela koja imamo, to je jedino naše oruđe i onda moramo prosto da slušamo nekad i telo i da odlučimo kako možda ne želimo glavom. Što se tiče Olimpijskih igara, nadam se da će biti sve okej i da ćemo biti zdravi – jasan je.

Na Mundobaksetu Vasa nije igrao, ali su ‘Orlovi’ na iznenađenje mnogih stigli do finala, a sjajnim partijama istakao se i Aleksa Avramović koji je odlično čuvao Šej GildžusAleksandera.

-Jesu, kako ne. Imam super odnos sa Šejem (Gildžus-Aleksandrom), stvarno, i Lu (Dort) je super momak. Šeju je to ozbiljan trn u oku i stalno pravimo šalu na tu temu. On je čak juče rekao da jedva čeka da opet igra protiv Srbije i da bi on odigrao, kako je rekao, svoju najbolju utakmicu u životu – naveo je on.

Zapamtio je Aleksu.

-Tako da je definitivno zapamtio i Aleksu i celu reprezentaciju. Ali, mislim da je ta bronza za njih, za nacionalni tim, veliki uspeh jer su prvi put osvojili medalju. Ali kako ne, uticalo je to srebro i ta pobeda u polufinalu dosta i olakšalo meni ovde kad sam došao, u smislu nekog poštovanja od strane njih – poručio je Micić.

BONUS SADRŽAJ:

LEGENDARNI IGRAČ JUVENTUSA O VLAHOVIĆU: ‘U Juventusu je važno i da dižete trofeje!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter