0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sscnapoli

HVIČA SPASAVA NAPOLI: Gruzijac teškom mukom izvukao pobedu za svoju klub!

Objavljeno: 04.02.24 u 19:13

Divan pogodak Kvarachelije

Napoli se oslonio na genijalnost Hviče Kvarachelije kako bi ostvario dramatičan preokret protiv Verone ovog vikenda. Iako Gruzin nije imao tako blistavu sezonu kao prošle godine, svojim majstorskim potezima u poslednjih deset minuta utakmice doneo je Napoliju tri boda, pobedivši Veronu rezultatom 2:1.

Nakon mirnih prvih 45 minuta, fudbaleri su očigledno želeli da uzbude navijače u završnih 15 minuta ovog meča. Verona, koja se bori za opstanak u Seriji A, pružila je snažan otpor i povela u 72. minutu kada je Suslov odlično izveo slobodan udarac, a Kopola je postigao pogodak u petercu.

Radost gostiju je kratko trajala, jer je Napoli izjednačio u 79. minutu. Lindstrom je poslao precizan pas u kazneni prostor, a Ngonge je efikasno završio jedan na jedan sa golmanom Verone.

Odlučujući trenutak došao je od strane iskusnog Hviče Kvarachelije u 86. minutu. Gruzin je preciznim udarcem s oko 16 metara udaljenosti postigao prelep pogodak, donoseći Napoliju važna tri boda.

Napoli se sada nalazi na sedmom mestu sa 35 bodova, dok je Verona na 18. poziciji sa 18 poena. Hviča Kvarachelija još jednom je pokazao svoju ključnu ulogu kao junak Napolija, nagoveštavajući moguće uzletanje tima u nastavku sezone.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter