0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Mladost (Lucani) from left Solomon Bojan Ostojic Nemanja Miletic Ognjen Ozegovic Petar Djurickovic Beograd, 09.09.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HAOS NA KOSOVU: U Đakovici uhapšen bivši fudbaler Partizana!

Objavljeno: 04.02.24 u 18:12

Neverovatne vesti stižu iz južne srpske pokrajine

Pred sam početak fudbalske utakmice između lokalnog kluba Dukađini i Dinama iz Uroševca u Đakovici, nigerijski fudbaler Teofil Solomon uhapšen je zbog optužbi za fizičko nasilje nad devojkom tokom njegovog boravka u Albaniji.

Solomon, koji je prethodno igrao za Gnjilane, bio je već uhapšen i osuđen za isti prekršaj, ali je tada oslobođen uz plaćanje kaucije. Međutim, iz policije tzv. Kosova stiglo je saopštenje da je Solomon izbegao obavezu da se redovno javlja policiji svaka tri meseca, što je rezultiralo raspisivanjem poternice za njim.

Danas je hapšen pred utakmicu za Dukađini, a odmah mu je uručena odluka suda u Gnjilanu kojom mu je određena mera pritvora. Ovo hapšenje onemogućava Solomona da odigra planiranu utakmicu za Dukađini.

Teofil Solomon, koji je karijeru gradio u brojnim klubovima na Balkanu, uključujući Partizan iz Beograda, Rijeku, Šibenik, Ujpešt i Partizani iz Tirane, sada se suočava s pravnim posledicama optužbi za nasilje nad devojkom.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter