0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

FMP BOLJI OD IGOKEE: Panteri konačno prekinuli crni niz u ABA ligi!

Objavljeno: 04.02.24 u 19:33

Sada mogu da odahnu

Košarkaši FMP-a ostvarili su ubedljivu pobedu nad Igokeom na domaćem terenu, prekidajući niz poraza u ABA ligi i donoseći novom treneru Saši Nikitoviću uspešan debi. Panteri su trijumfovali rezultatom 78:64, pri čemu su dominirali tokom celog meča, ne ostavljajući mesta za neizvesnost.

FMP je već u prvom delu sezone uspeo da savlada Igokeu u Laktašima, ali ovoga puta nije bilo nikakve dramatike. Domaćin je stigao do dvocifrenog vođstva do poluvremena, a prednost je nastavljena i u drugom delu utakmice.

Slovenački košarkaš Matic Rebec bio je sjajan s 15 poena, četiri skoka i 10 asistencija, ostvarivši dabl-dabl učinak. Bojan Subotić je takođe briljirao s 13 poena, dok je Ognjen Kuzmić dodao 12 poena uz devet skokova. Nikola Šaranović i Aleksa Stepanović takođe su pružili značajan doprinos sa 11, odnosno 10 poena.

U ekipi Igokee, istakao se Mario Nakić sa 20 poena i šest skokova, ali to nije bilo dovoljno za prevazilaženje snažne igre domaćina.

Ova pobeda označava kraj četvorogodišnjeg niza poraza FMP-a i postavlja ih na skor od 6 pobeda i 13 poraza na 11. mestu na tabeli. Sa druge strane, Igokea zauzima peto mesto sa skorom od 11 pobeda i 8 poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter