0
Fudbal

FOTO: Twitter/@TorinoFC_1906

DIREKTOR TORINA O ODLASKU RADONJIĆA: ‘Žadržali smo one koji dolaze svako jutro na trening!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.24 u 14:25

‘Bilo je onih što više nisu imali pravi entuzijazam da ostanu i pokazivali su nedostatak profesionalizma.’

Reprezentativac Srbije, Nemanja Radonjić definitivno važi za jednog od najtaletnovanijih fudbalera svoje genrecija, a imao bi sigurno i bolju karijeru da mu nije najveći problem glava. On je ove zime napustio Torino i pojačao redove Majorke, a bilo je pitanje vremena kada će otići sa Apenina, najviše zbog neslaganja sa trenerom Igorom Jurićem.

Imali su razmirica hrvatski stručnjak i Radonjić, pa zbog toga nije igrao u kontiunitetu, a selektor Dragan Stojković Piksi mu je poručio da mora da bude konstantiji. Bio je blizu prelaska u Olimpijakosa, ali je tim iz Pireja odustao zato što je igrač tražio da mora da bude u prvoj postavi, ali je svoju šansu našao u Španiji.

Direktor Torina, Davide Vanjati je istakao da je Radonjić pokazivao nedostatak profesionalizma.

-Da, bilo je onih što više nisu imali pravi entuzijazam da ostanu i pokazivali su nedostatak profesionalizma. Žao mi je što to moram da kažem, ali takva je bila situacija – jasan je.

Istakao je da su zadržali one igrače koje svako jutro dolaze na trening sa željom da napreduju.

-Jednostavno, zadržali smo one igrače koji su želeli da svako jutro dođu na trening rešeni da napreduju, da se poboljšaju – poručio je Vanjati.

BONUS VIDEO:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter