0
Evropske lige

Marko Rojs i Džejdon Sančo (FOTO: Twitter/Borussia Dortmund)

PUKLA LJUBAV: Borusija ne želi da produži ugovor sa kapitenom!

Objavljeno: 03.02.24 u 08:28

Rojs je stigao u Dortmund 2012. godine i izrastao je u legendu kluba

Marko Rojs i Borusija iz Dortmunda izgleda da će okončati saradnju na kraju sezone, nakon 12 godina koliko je iskusni 34-godišnji fudbaler proveo u klubu!

Ovu vest je lansirao „Bild“, navodeći da Milioneri na leto neće ponuditi Rojsu produžetak saradnje. Jedan od razloga je taj što Rojs, zbog godina, može da igra samo na poziciji „desetke“, dok drugi razlog navodi da bi mogao da ometa razvoj mladih igrača. Rojs je stigao u Dortmund 2012. godine i izrastao je u legendu kluba. Iako nije osvojio titulu, jer je došao u ekipu nedugo nakon Borusijine poslednje, igrao je finale Lige šampiona 2013.

Rojs je poznat po svojoj vernosti klubu, jer je u moru odlazaka iz Borusije u druge klubove, posebno u Bajern (Humels, Gece, Levandovski), odlučio da ostane.

Ove sezone odigrao je 24 meča u svim takmičenjima, postigao je šest golova i upisao tri asistencije. Pominje se mogućnost da se vrati u Borusiju Menhengladbah, odakle je i došao u Dortmund.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter