0
Fudbal

FOTO: Everton/X

NAVIJAČI EVERTONA POKAZALI ŽUTI KARTON PREMIJER LIGI: ‘Ne znaš šta radiš!’

Objavljeno: 03.02.24 u 17:25

Plavi deo Liverpula nezadovoljan.

Fudbaleri Evertona Totenhema remizirali su 2:2 u okviru 22. kola engleske Premijer lige na ‘Gudison parku’. Mogli su gosti da rutinski dobiju ovaj susret, ali su posustali pa su ‘Karamele’ u poslednjim minutima došle veoma važnog boda u grčevitoj borbi za opstanak.

Međutim, ono što je bilo u centru jesu navijači domaćeg tima koji su uputili prostest Premijer ligi. Oni su svoj stadion pretvorili u more žutih kartona zbog oduzimanja 10 boda. Naime, Evertonu su iz najjače fudbalse lige na svetu izreklni kaznu zbog finansijskih malverzacija, a najvatrenije pristalice su poručile ‘Ne znaš šta radi’.

Osim što su pokazivali žute kartone pre početka utakmice, oni su takođe zadržani u 10. minutu kako bi odrazili kaznu od 10 poena za kršenje pravila o profitu i održivosti. Njihovo žalbeno ročište trajalo je od srede do petka, a očekuje se da će konačna odluka biti objavljena sredinom februara. 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter