0
Fudbal

Simone Inzagi (FOTO: Twitter/ Inter)

INZAGI PRED DERBI ITALIJE: ‘Oba tima će imati pritisak!’

Objavljeno: 03.02.24 u 15:20

Velika borba za ‘Skudeto’ vodi se između dva ljuta rivala.

Ovog vikenda na Čizmi sve oči biće uprte u grad Milano i regiju Lombardija, a fudbaleri Intera i Juventusa prirediće nam pravu fudbalsku poslasticu. Ovaj istorijski duel poznatiji kao Derbi DI Italia igra se u nedelju od 20:45. Ovaj susret biće od velike važnosti za oba tima, pošto se trenutno bitka za šampionsku titulu sve na njih.

Trener ‘Neroazura’, Simone Inzagi je pred ovu utakmicu istakao da će biti pritiska.

-Oba tima će imati pritisak, ali mi smo srećni što možemo da odigramo utakmicu nakon odličnog starta u šampionatu oba tima. Igramo na svom stadionu i imaćemo pritisak naših navijača, koje ćemo pokušati da oraspoložimo. trebaće savršen Inter? To je nada. Danas popodne i sutra ujutru nema treninga, ali trenutno su svi momci na raspolaganju, osim Kuadrada – naveo je.

Istakao je da ovo nije najvažnija utakmica od kao je došao na klupu Intera.

-Biće to važan italijanski derbi, osim na tabeli, i po drugim aspektima i trudićemo se da damo sve od sebe. Međutim, to nije najvažnija utakmica otkako sam ovde, posle finala Lige šampiona. Mi u Interu znamo da je svaka utakmica važna: odigrali smo ih 30 i svi su bili dobri. U januaru smo igrali 5 i sve smo dobro uradili, doneli kući trofej. Želimo da pobedimo ovako – jasan je Inzagi.

U međusobnim duelima ‘Bjankneri’ su uspešniji sa 116 pobeda, ‘Neroazurima’ je pripao 85 puta ovaj duel, dok je nerešenih ishoda bilo 65.

BONUS SADRŽAJ: 

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE PRED NASTAVKA SLS: Navijači Zvezde imali šta da poruče!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter