0
Fudbal

FOTO: Instagram/dimasf_10

FUDBALER IMAO ODNOSE SA DEVOJKOM, ONA PREMINULA OD 4 SRČANA UDARA: Policiji sumnjivo ubistvo

Objavljeno: 03.02.24 u 09:47

De Oliveira je bio sa godinu dana starijom Livijom da Silvom u njenom stanu

Brazilski fudbaler Dimas de Oliveira (18), koji nastupa za U20 tim Korintijansa, nalazi se pod istragom zbog smrti devojke s kojom je imao seksualne odnose.

De Oliveira je bio sa godinu dana starijom Livijom da Silvom u njenom stanu, gde su imali seksualni odnos kada joj je pozlilo, nakon čega je doživela četiri srčana udara. Fudbaler je pozvao hitnu pomoć i rekao da se Livija onesvestila, ali kada su ovi stigli na lice mesta, zatekli su tinejdžerku kako krvari iz vagine. Doktor je kasnije porodici rekao da je njena smrt uzrokovana četiri zastoja srca i gubitkom krvi zbog posekotine od pet centimetara u njenoj vagini. Livija je prvi zastoj srca imala na licu mesta, jedan u vozilu ka bolnici, a dva kada su stigli, što je nažalost bio fatalan ishod.

Iako nije potvrđeno da su konzumirali alkohol ili drogu, policija je pretresla stan i pronašla samo elektronske cigarete. Smrt se trenutno vodi kao sumnjiva.

Par se upoznao pre dva meseca putem Instagrama, a De Oliveira je rekao da je Liviji pozlilo nakon što je popušila dve cigarete i tokom drugog seksualnog odnosa koji su imali.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter