0
Fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

FELAINI OKAČIO KOPAČKE O ‘KLIN’: Belgijanac odlučio da je kraj! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.24 u 17:50

Bio je preoznatljiv po svojoj frizuri.

Belgijski fudbaler Mauran Felaini završio je svoju profesionalnu karijeru u svojoj 37. godini. Stameni defanzivac koga je bilo jako teško proći je istakao da se posla 18 godina povlači i da je ovo putovanje neverovatno bilo.

-Pišem ovaj post kako bih objavio da se posle 18 godina karijere povlačim iz profesionalnog fudbala. Kakvo je to neverovatno putovanje bilo – naveo je.

Karijeru je počeo u Standardu iz Liježa da bi nakon toga prešao u Everton gde je proveo verovatno i najbolje dane svoje karijere, a kod Dejvida Mojesa bio je neizostvni član. Škot ga je kasnije doveo i u Mančester junajted, ali nije bio na tom niovu kao na ‘Gudison parku’. Poslednji klub mu je bio Šandong Tajšan i nakon isteka ugovora odlučio je da ipak kaže da je kraj.

Za reprezentaciju Belgije, sa kojom je 2018. godine bio treći na Svetskom prvenstvu, upisao je 87 nastupa i postigao 18 golova.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Marouane Fellaini (@fellaini)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter