0
Fudbal

FOTO: Starsport

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA NA UDARU KRITIKA: ‘Neverovatno je šta je radio, bilo je užasno!’

Objavljeno: 03.02.24 u 12:20

‘On je profesionalac? Igra u Evropi? Sramotan je.’

Nekadašnji fudbaler Partizana, Takuma Asano našao se na udaru krtitika zbog slabih partija na Azijskom Kupu. Njegov Japan je uspeo da stigne do četvrtfinala, ali je atmosfera u toj reprezentaciji sve samo ne na nivou kakva bi trebala da bude. U četvrtfinalu Samuraji su dobili Bahrein sa 3:1, a ovaj igrač je ušao u igru deset minuta pre kraja, ali čini se da je potpuno razočarao.

Takuma Asano (FOTO: Starsport)

Asano je pokvario tri odlično šanse za gol, svojim driblinzima je kompikovao igru, a kretanja mu je izgledala kao da je početnik. Bivši reprezentativac Japana Markus Tanaka oštro je kritikovao svog sunoradnika.

-Neverovatno je šta je radio. Bilo je užasno. Vežbajte sa njim 100 puta, recite mu da ako ponovi to da ga nećete više koristiti. On je profesionalac? Igra u Evropi? Sramotan je. Čak i za japanski šampionat bi bila sramota – ističe.

Japan za nešto manje od pola sata igra protiv Irana u polufinala, a selektor ove selekcije Hodžime Morijasu je poručio da nemaju pravo na greške više.

-Na svakoj utakmici smo primili barem po gol, pravili smo greške i to više ne smemo da dozvolimo. Taremi je možda suspendovan, ali i dalje moramo da se pazimo Sardara Azmuna i drugih napadača Irana koji mogu da nam naude. Neophodno je da se koncentrišemo na odbranu, da ne dozvolimo Irancima lak protok lopte. Nećemo menjati taktiku samo zbog toga što Taremi nije tu – naveo je.

Podsetimo, Asano je bio član Partizana u periodu od 2019. do 2021. godine i za to vreme upisao je 77 nastupa i postigao 30 golova, a u Humskoj je beležio sjajne nastupe. Trenutno nastupa za Bohum, a od početka sezone igrao je 17 puta i i šest puta tresao protivničke mreže.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter