0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

ATLANTA TREBA DOBRO DA SE ZAPITA: Bogdana sele, a on srušio Durenta i Bukera! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.24 u 08:53

Bogdanović je bio drugi strelac tima

Informacija koja se pojavila nekoliko sati pre meča, a koja glasi da bi mogao da bude trejdovan u Klivlend, nije poremetila srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića, koji je odigrao sjajnu partiju u pobedi Atlante nad Finiksom rezultatom 129:120!

Bogdanović je bio drugi strelac tima sa 23 poena, dodao je pet asistencija i četiri skoka, dok je u jednom momentu stigao čak da fintom „pošalje po burek“ rivala i baci ga na parket.

Tre Jang je ipak bio taj koji je pridobio više pažnje od Bogdanovića, ostvarivši svoj 30. dabl-dabl učinak u sezoni.

Sa 32 poena i 15 asistencija, Jang je dominirao terenom, ubacivši 12 od 17 šuteva iz polja i sedam trojki. Iako je Finiks sjajno šutirao u prvom poluvremenu, Hoksi su imali vođstvo od 66:63 na pauzi. Ključna situacija desila se pet minuta pre kraja, kada je Jang ukrao loptu Durentu i pogodio za 121:111.

Dežonte Marej je pomogao Jangu i Bogdanoviću sa 22 poena i osam skokova, dok su Džejlin Džonson i Okongvu doprineli sa po 16 i 15 poena. Klint Kapela je takođe ostvario dabl-dabl sa 11 poena i 10 skokova.

S druge strane, Kevin Durent je ubacio 35 poena za Sanse, imao je po osam skokova i asistencija. Devin Buker ga je pratio sa 24 poena, dok su Nurkić i Bil postigli po 14, pri čemu je Bil dodao i 10 skokova.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter