0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfcen

ALEGRI JASAN: ‘Utakmica sa Interom nije odlučujuća!’

Objavljeno: 03.02.24 u 16:30

‘Moramo da igramo dobro i to je važan test za nas, na kraju ćemo videti ko je bio bolji.’

Ovog vikenda na Čizmi sve oči biće uprte u grad Milano i regiju Lombardija, a fudbaleri Intera i Juventusa prirediće nam pravu fudbalsku poslasticu. Ovaj istorijski duel poznatiji kao Derbi DI Italia igra se u nedelju od 20:45. Ovaj susret biće od velike važnosti za oba tima, pošto se trenutno bitka za šampionsku titulu sve na njih.

Trener Juventusa, Maksimilijano Alegri je pred ova meč naveo da je ovo važan test za njih, ali da ovo nije odlučujuća utakmica za titulu.

-Ovo je etapa na našem putu. Znamo snagu Intera, ali znamo i da smo dobri. Juve mora dodati želju i uverenje da bi doneo rezultat. Moramo da igramo dobro i to je važan test za nas, na kraju ćemo videti ko je bio bolji. Ali sutra nije odlučujuća prekretnica, sa tri boda sve može brzo da se promeni, dva remija za vas i dve pobede drugih dovoljna su da promenite stanje na tabeli – jasan je.

Istakao je da je fudbal pun neočkivanih događaja.

-Osećamo potrebu i želju da odigramo dobar meč, mislim da je za ovogodišnji rad sa ovim divnim momcima nagrada biti bod zaostatka za Interom. Debata o skudetu zatvorena ako pobedi Inter? Fudbal je pun neočekivanih događaja, ima još mnogo utakmica do kraja – naveo je Alegri.

U međusobnim duelima ‘Bjankneri’ su uspešniji sa 116 pobeda, ‘Neroazurima’ je pripao 85 puta ovaj duel, dok je nerešenih ishoda bilo 65.

BONUS SADRŽAJ:

SRBIJA PORAŽENA I ISPALA U KVALIFIKACIJAMA ZA DEJVIS KUP: Slovaci bolji od naše selekcije!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter