0
Kladionica

Barcelona's Nikola Kalinic in action during Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Barcelona

KALINIĆ PREDVODI BARSU U ARENI, DOBRIĆ SPREMA DOČEK ZA CRNO-BELE!

Objavljeno: 02.02.24 u 14:26

Zvezda dočekuje Barselonu, dok Partizan gostuje Virtusu na zatvaranju 25. kola Evrolige.

Duplo kolo Evrolige se nastavlja večeras od 18.30 časova kada će Efes ugostiti Armani, dok se pola sata nakon toga igra derbi “zelenih“ između Žalgirisa i Panatinaikosa. Oba srpska predstavnika nastupaju večeras u Evroligi, a prvi na teren izlaze igrači iz crveno-belog tabora.

Naime, od 20 časova Crvena zvezda dočekuje Barsu u okviru 25. kola Evrolige, sa namerom da prekine niz od 10 uzastopnih poraza protiv svog večerašnjeg rivala i da nastavi svoju borbu za mesto u plej-inu. Ekipa sa Malog Kalemegdana je u prošlom kolu demolirala Valensiju sa 82:64, a najistaknutiji u redovima Crveno-belih je bio Nemanja Nedović sa 27 postignutih poena za svega 18 minuta provedenih u igri. Pored njega, dvocifren je bio još samo Majk Tobi sa 11 poena, 8 je dodao Gedraitis, dok su Smart i Hanga ubacili po 7 poena.

Što se tiče Katalonaca, oni su u sredu igrali protiv Virtusa i ostvarili još jednu ubedljivu pobedu. Grimauovi izabranici su slavili sa 84:57 i sada se nalaze na 2. mestu na tabeli sa skorom 16-8. Barsu je predvodio Vili Ernangomez sa 17 poena, jednim više od Laprovitole, a po 11 poena su postigli Parker i Brizuela.

Kada je reč o drugom beogradskom rivalu, košarkaši Partizana gostuju Virtusu od 20.30 časova, kada se sastaju i Monako i Fener. Crno-beli su prethodno izgubili od Monaka, dok su za vikend poraženi od Zvezde u četvrtom večitom derbiju. Kapiten Partizana, Kevin Panter, je bio najbolji strelac na meču sa 27 poena, dok je 17 postigao Kaminski, ali je to bilo nedovoljno da ekipa Željka Obradivića nadigra ekipu Saše Obradovića.

Momci iz Bolonje su u seriji od dva uzastopna poraza, a od poslednjih pet mečeva su izgubili čak četiri. Ne tako davno, do pre samo par kola, Virtus je zauzimao visoku 2. poziciju na tabeli Evrolige i bili su hit ovosezonskog izdanja elitnog evropskog takmičenja, ali nekoliko lošijih rezultata i par povreda je dovelo do velikog pada forme Bjankijevih igrača. Igračima Partizana je pobeda definitivno potrebnija, ali pred njima nije nimalo lak zadatak.

Kad se sve uzme u obzir, kladionica AdmiralBet je i za večeras spremila bogatu ponudu jedinstvenih specijala, kao što su da će Nedović, Teodosić i Bolomboj postići 50 ili više poena ili da će Kalinić protiv svog bivšeg tima upisati 10+ poena, uz po 5+ skokova i asistencija. Naravno, tu je i opklada da će Panter, Naneli i Ledej takođe ubaciti više od 50 poena, a 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača će se dodeljivati do kraja duplog kola. Specijalno za ovu priliku, biće u ponudi i virtuelni tiket između Zvezde i Partizana, gde možete da se kladite na to koja od ove dve ekipe će protiv svojih večerašnjih rivala postići više poena.

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter