0
Evroliga

FOTO: AS Monaco/X

TROJKA ZA POLA TERENA DOVOLJNA ZA MVP NAGRADU: Majk Džejms dobio laskavo priznanje (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.24 u 13:55

Veliki uspeh!

Košarkaši Monaka nadigrali su Partizan u ‘Kneževini’ 85:70 u okviru 24. kola Evrolige. Crno-beli’ su loše počeli utakmicu, ali su uspeli u jednom trenutku da se vrate, međutim, domaćin je u drugom poluvremenu dodao gas i razbio srpski tim na komade. Meč je definitivno obeležio Majk Džjems koji je postigao 19 poena, pet skokova i sedam asistencija u indeks korisnosti 31.

Takođe, postigao je trojku sa pola terena i to je potez utakmica. Naravno, pored njega istakao se i Kevin Panter, ali ipak nije bilo dovoljno da se uradi nešto konkretnije, a kapiten Partizana je na trećem mestu sa indeksom korisnosti 31. Postigao je 28 poena, tri skoka i tri asistencija.

Evroliga je navela da je na drugom mestu košarkaš Baskonije Kodi Miler-Mekintajer, koji je imao indeks korisnosti 39. Međutim, Miler-Mekintajer nije proglašen za MVP-a 24. kola pošto je klub iz Vitorije poražen od Bajerna.   Baskonija je pre dva dana u Minhenu posle produžetka poražena od Bajerna 112:109, a Miler-Mekintajer je na ovoj utakmici postigao 20 poena i imao je 15 asistencija i pet skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter