0
Evropske lige

Đorđe Petrović (FOTO: YouTube/Screenshot)

SRBIJA IMA KAPITALCA: Pršte pohvale na račun Čelsijevog golmana!

Objavljeno: 01.02.24 u 17:20

Upoređuju ga sa legendarnim Kasiljasom

U utakmici protiv moćnog Liverpula, Čelsijev golman Đorđe Petrović istakao se kao neosporni junak, iako je njegova ekipa doživela poraz. Liverpul je demonstrirao svoju nadmoć i favorizovanu poziciju, ali uprkos teškom porazu, Petrović je izronio kao svetla tačka u tmurnom rezultatu.

Liverpul je dominirao na terenu, a vest o odlasku trenera Jirgena Klopa činila se kao dodatni podstrek za igrače „crvene mašine“. Međutim, Đorđe Petrović je stajao čvrsto na braniku, suočavajući se s čak 28 šuteva od kojih je 13 bilo u okviru gola. Njegova hrabrost i reakcije dovele su do devet uspešnih odbrana, čineći ga ključnim junakom utakmice.

Iako je semafor jasno ukazivao na dominaciju Liverpula, gde su se neki od Petrovićevih saigrača suočavali s izazovima, srpski golman je iznenadio mnoge svojim izuzetnim performansama. Sofa Score, popularan sajt za ocenjivanje igrača, dodelio mu je najvišu ocenu u ekipi – 7,7, dok nijedan od saigrača nije premašio ocenu 6,6.

Petrovićev izuzetan nastup nije prošao neprimećen ni na društvenim mrežama, gde su pohvale i simpatije pljuštale. Iako je rezultat bio nepovoljan po Čelsi, Đorđe Petrović je postao svetla tačka i pozitivna priča u porazu, pokazujući da se i u teškim trenucima ističe hrabrošću i izvanrednim golmanskim veštinama.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter