1
Fudbal

FOTO: FK Partizan

ŠOKANTNO: Otkazana generalna proba Partizana na Kipru! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.24 u 13:40

‘Crno-beli’ će ipak ranije za Srbiju.

Fudbaleri Partizana trebali su da odigraju poslednji pripremni meč na Kipru protiv AEZ-a zbog loših vremenskih uslova. Ogromna kiša je pala u Limasolu koja je u međuvremenu prestala, ali je teren u veoma lošem stanju. Ovo nije prvi put da je odložena utakmica na ovoj ostrvskoj zemlju, juče iz istog razloga nisu mogli da igraju svoj meč Čukarički Vojvodina.

-Zbog loših vremenskih uslova i kiše koja je u poslednjih 30 minuta natopila teren, utakmica FK Partizan – AEZ Zakakiou se otkazuje – saopštili su iz Humske.

Izabranici Igora Duljaja su do sada odigrali protiv Aja Nape i Boteva i ostvarili maksimalan učinak. Ekipa Partizana vraća se za Beograd večeras, a potom će obaviti finalni deo priprema pred početak Mozzart Bet Superlige Srbije. Prvi susret u prolećnom delu sezone ‘Parni valjak igra protiv Javora Ivanjici 10. februara.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)


BONUS SADRŽAJ:

‘MAESTRO’ NAPUŠTA ‘SANTIJAGO BERNABEU’: Modrić odlazi iz Reala na kraju sezone! (VIDEO)

 

1
0

1 Komentara

  1. glupi novinarcici ili sta ste vec. manite se izraza sokantni,katastrofa, uzas veliki gubitak kad premine neki bivsi sportista u 84. g itd… dajte malo mozga upotrebite. to su sve normalne stvari koje zivot donosi. sta je sokantno ako je utakmica odlozena zbog obilne kise.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter