0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/Arenasport

JEZIVA SCENA SA KIPRA: Barbosa pesnicom udario Spajića u glavu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.24 u 18:09

Sve se vidi na snimku

U dramatičnom okršaju između Crvene zvezde i bugarskog Boteva, posle žestokog starta Uroša Spajića na Barbosu, došlo je do potpunog haosa i opšte tuče među igračima na terenu.

Situacija je eskalirala nakon oštrog starta Spajića na portugalskog fudbalera Barbosu. Nakon ovog kontroverznog starta, Barbosa je odmah prišao Spajiću i pesnicom je udario štopera Crvene zvezde u glavu. Ovaj incident izazvao je opštu tuču među igračima, koji su se ubrzo svi uključili u sukob, uključujući i rezervne igrače sa klupe.

Iako se na televizijskim kamerama nije jasno videlo šta se tačno dešavalo, evidentno je bilo da je došlo do ozbiljnog sukoba među igračima. Spajić je bio među igračima koji su pretrpeli fizičke udarce, što se videlo po ledu na njegovom licu nakon udarca koji je dobio.

Ovaj incident će svakako izazvati pažnju i analize, kako u domaćim, tako i u međunarodnim fudbalskim krugovima. Ostaje da se vidi da li će biti disciplinskih mera i sankcija za učesnike ovog izuzetno kontroverznog trenutka tokom meča.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter