0
Košarka

FOTO: OKC THUNDER/X

DENVER PORAŽEN OD OKLAHOME: Nagetsi bez Jokića, Micić odigrao meč na vrhnunskom nivou! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.24 u 08:25

Ipak je jedan Srbin obeležio meč.

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su Oklahome rezutatom 105:100 u velikom derbiju NBA lige. Tim iz Kolorada morao je da bije svoju bitku bez Nikole Jokića zbog povrede leđa, dok je sa druge strane Vasilije Micić pružio jednu sjajnu partiju, možda i najbolje od kada je stigao u SAD.

U redovima Tandersa najefikasniji je bio Šaj Gildžus-Aleksander koji je postigao 34 poena, a ovo mu je bila 14. uzastopna utakmica da je ubacio preko 30 koševa. Slede ga Čet Holmgren sa 18 i Micić sa 12. Sa druge strane, u ekipi Majka Melouna najbolji je bio sa po 16 poena bili su Gordon, Marej i Džekson, Porter Džunior je imao 15, Kaldvel-Poup 11, Braun 10 poena.

VIdelo sa Denver teško može da odigra dobar meč bez Jokića, dok je Micić sa druge strane konačno podsetio na onog starog, pa možda ga u nastavku sezone konačno gledamo u pravom izdanju. U narednom meču Nagetsi igraju protiv Portlanda, dok je Oklahoma na megdan Šerlotu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter