0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 15: Head coach Zvezdan Mitrovic (R) of Asvel Villeurbanne reacts during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 8 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and LDLC Asvel Villeurbane at Stark Arena on November 15, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZVEZDAN SE SUKOBIO SA NAVIJAČEM, PA DOBIO OTKAZ: ‘Ne vidim razlog za ostavku!’

Objavljeno: 31.01.24 u 11:35

Nije zaslužio takav tretman.

Crnogorski stručnjak na klupi Galatasaraja, Zvezdan Mitrović juče je nakon poraza njegovog tima, na putu do svlačionice ušao u sukob sa jednim od navijača. On je reagovao na uvrede koje su bile upućene na njegov račun, a samo dan kasnije dobio je otkaz.

‘Ne vidim razlog za ostavku. Ne znam zašto me to pitate. To mi je vrlo interesantno. Ovo je prvi put da čujem za ovakvo pitanje na konferenciji za novinare.’ – rekao je Mitrović juče na konferenciji za štampu.

On je sada slobodan u izboru nove sredine, a biće veoma interesantno videti ko će sesti na klupu turskog tima nakon njegovog otkaza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter