1
Domaći fudbal

from left Jean-Philippe Krasso, Jovan Sljivic, Vladimir Lucic, Mirko Ivanic, Stefan Mitrovic and Stefan Lekovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA PRODAJE JOŠ JEDNOG FUDBALERA: Ni trećina letošnje cene!

Objavljeno: 31.01.24 u 14:48

Baharov mandat se graniči sa zločinom.

Stefan Mitrović je prošlo leto bio na ceni od oko 5.000.000 evra, a toliko su bili spremni da plate brojni italijanski klubovi za bisera Crvene zvezde.

Ipak, nakon uvodna dva meseca gde je bio starter, Barak Bahar je pogubio sve konce i imao jednu od najgorih polusezona kluba u poslednjih 10 godiina.

Samim tim, i Stefan Mitrović je ispao iz tipa, pa se sada njegova cena višestruko smanjila.

Verona se opet javila, ali sada sa značajno skromnijom ponudom. Prema saznanjima Mozzart Sporta Italijani nude oko 1.500.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje.

Bilo kako bilo, prema istom izvoru još uvek vagaju, a najveći deo odluke je na Vladanu Milojeviću.

3
3

1 Komentara

  1. Ispred nosa navijaca CZ, FSS i srpske fudbalske javnosti Terzic od stubova srpstva pravi stubove sa crvima, jer kako drugim recima reci ono sto se dogadja… Ulozen je ogroman novac u dovodjenje trenera, igraca, i brojnih mladih super talenata pa se puklo u Evropi.. Sada se sve rasprodaje, da se ispravim ne SVE, vec samo ono sto vredi… Mladi „koji su jos na mleku“ nisu takoreci ni odigrali utakmicu a vec su u rasprodaji, a vracaju se stari istroseni igraci… Ogromnu stetu ima CZ i to me ne brine, jer imaju armiju navijaca, ali likvidacija srpskog fudbala me brine… Mitrovic, Kabic, Nedeljkovic i Mijatovic,..da ne nabrajam. Malo li je?

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter