0
Fudbal

FOTO: FSS

SUPERLIGA PRETI ČEFERINU: ‘Zahtevamo od UEFA da momentalno odustane od…!

Objavljeno: 31.01.24 u 17:30

‘Predsednik UEFA je javno pomenuo i pogrešno protumačio pismo u kojem zahtevamo da se UEFA ponaša u skladu sa zakonima EU.’

Velika prašina se podigla kada su klubovi poput Real Madrida, Barselone Juventusa odlučili da naprave novo takmiečnje pod nazivom ‘Superliga’. To je naišlo na veliko negodovanje, kako od klubova, tako i od fudbalskih fanatika. Takođe, i prvi čovek Evropske kuće fudbalaAleksandar Čeferin naveo je da to nije moguće i da je protiv pravila.

Međutim, UEFA je izgubila spor od Superlige tako je samo pitanje vremena kada ćemo gledati novo takmičenje gde će se takmičiti samo oni najbogatiji i najbolji. Kako prenosi španski ‘Sport’, kompanija A22 koja sponzoriše Superligu uputila je pismu Čeferinu gde mu nalažu da prekinu sa antikonkurentskim ponašanjem.

-Predsednik UEFA je javno pomenuo i pogrešno protumačio pismo u kojem zahtevamo da se UEFA ponaša u skladu sa zakonima EU i prestane sa akcijama koje imaju za cilj da ometaju aktivnosti A 22. Imajući u vidu da vodimo javni dijalog o budućnosti evropskog fudbala, objavljujemo pismo u celosti kojim zahtevamo od UEFA da momentalno odustane od antikonkurentskog ponašanja u cilju da isključi A 22 sa evropskog klupskog tržišta – poručuju.

BONUS SADRŽAJ:

IGRAČ KOJEM SE CELA ZEMLJA RUGALA POSTAJE SAIGRAČ SRBINA: Milenković dobija novog saigrača!

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter