0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLA ZAMENA ZA MIJATOVIĆA: ‘Uh, kakav osećaj, još nisam svestan!’

Objavljeno: 31.01.24 u 13:58

Prezadovoljan je dolaskom u Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda će odlazak Jovana Mijatovića probati da nadomesti dovođenjem Uroša Sremčevića iz lučanske Mladosti. Sremčević je oduševljen razvojom situacije i želi sebe da dokaže u ‘crveno-belom’ dresu:

‘Uh, kakav osećaj. Još nisam svestan da se dešava. Kao mali sam maštao da jednom zaigram za Crvenu zvezdu i evo sad će se Bože zdravlja desiti. Prethodno, dao sam gol na „Marakani“ i verovatno im privukao pažnju. Čuo sam i da je ovo najveći transfer u domaćim okvirima. To mi je motiv više da se dokažem, da pokažem i novom klubu i navijačima zbog čega sam toliko plaćen. Ne stvara mi pritisak, već me tera da radim još jače i budem još bolji’ – rekao je Sremčević u razgovoru za Telegraf, te potom dodao:

‘Kad je dogovoren transfer, bio sam srećan, ali malo šta može da se meri sa trenutkom kada sam prvi put shvatio da me hoće Crvena zvezda. Sećam se tog momenta, zvoni mi telefon, ja se javim, a ono Zvezdan Terzić. Rekao mi je da su zainteresovani za mene i da bi voleli da dođem u Zvezdu. To je za mene bilo ostvarenje sna.’ – zaključio je Sremčević.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter