0
Fudbal

FOTO: Starsport

JOŠ JEDAN ODLAZAK SA ‘MARAKANE’: Talentovani fudbaler odlazi kod Lazovića u Veronu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.24 u 23:15

Srpski šampion lepo zaradio ovog januara.

Ljutice Bogdana u zimskom prelaznom roku se više gleda kako zaraditi na mladim talentovanim fudbalerima. Već je Kosta Nedeljković prodat Aston Vili, dok će Jovan Mijatović pojačati redove Njujork Sitija, a sada će iz Crvene zvezde otići Stefan Mitrović.

Stefan Mitrović (FOTO: Starsport)

Kako saznaje Mozzartsport mladi Mitrović preseliće se u Seriju A u ekipu Verone gde će dočekati bivši igrač ‘crveno-belih’ Darko LazovićZvezde će ovim transferom inkasirati 1.300.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje. On bi sutra trebao da se uputi na ‘Čizmu‘ gde će sa novim timom potpisati ugovor na četiri godine.

On je prošle takmičarske godine, ali i na početku ove bio jedan od najboljih pojedinaca, a letos je mogao u Hertu za pet miliona evra. Ove sezone je Mitrović za aktulenog šampiona Srbije postigao 1 pogodak u 16 nastupa, a član je tima iz Ljutice Bogdana od 2022. godine kada je došao iz Radničkog Niša i sve ukupno upisao 41 utakmicu, a bio precizan šest puta. 

0
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter