0
Fudbal

FOTO: Twitter/Barcelona

IPAK NIŠTA OD POSLEDNJEG PLESA MESIJA I RONALDA: Fanovi ostali uskraćeni za spektakl! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.24 u 18:15

Najveći svih vremena neće odmeriti snage.

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo  su verovatno dvojica fudbalera koja su najduže trajala na fudbalskoj scena, čak dve decenije. Trku sa ‘Zlatnom loptom’ započeo je Portugalac 2008. godine, da bi Argentinac nastavio i osvojio ćetiri u nizu (2009, 2010, 2011, 2012). Na kraju bivši fudbaler Barselone vodi 8:5 u ovoj prestižnoj nagradi. 

Takođe, podigli su važnost ‘El Klasika’ na neki veći nivo i učinili da ovaj okršaj dva ljuta rivala Real Madrida Barse uvek bude veliki spektakl gde je sve pršalo. Njihovim odlaskom iz tih klubova, više nije ništa nista, a definitivno je ovaj duel izgubio na značaju i popularnosti. 

Prošle zime su Ronaldo Mesi odigrali jedan protiv drugog poslednji put kada su se sastali Pari Sen Žermen Al Nasr. Međutim, za ovaj četvrtak je bio zakazan konačni ‘poslednji ples’ dvojice virtuoza, a tada će igrati Inter iz Majamija i Al Nasr međutim, kako stoje stvari do toga neće doći. 

Saudijski tim je objavio da je Kristijano Ronaldo povređen i da zbog toga neće moći da učestvuje u ovom susretu, ali će sigurno ostati žal što fanastici neće moći više da gledaju svoje ‘heroje’ na terenu jedan protiv drugog. Portugalac ove godine puni 39 godina, dok je Mesi dve godine mlađi i jasno je da su na samom zalasku karijere, ali ko zna, možda se ponovo sastanu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter